«Вивчай англійську мову – відкривай нові можливості для себе»

Ось і відбувся заключний етап соціального проекту «Вивчай англійську мову – відкривай нові можливості для себе», розроблений Проектним офісом з питань пробації Міністерства юстиції. Наш центр взяв активну участь у данному проекті.  Викладання англійської мови для неповнолітніх клієнтів пробації відбувалося 2 рази на тиждень, протягом першого півріччя. Також ми брали участь у роботі мовного табору «Different together. Summer tune-up» 17-20.07.2018 р. у м. Буча, Київської області!

Літній мовний табір, це підбиття підсумків та заохочення тих підлітків, які пройшли повний піврічний курс з вивчення англійської мови. З дітьми також працювали досвідчені тренери Всеукраїнського громадського Центру «Волонтер» та «Peace Corps». Навчалися медіаграмотності, створювали соціальні ролики «Вивчай англійську, будь у темі!», здобували навички творчого та критичного мислення, брали участь у англомовному квесті та вчилися бути єдиною командою. На останок для усіх учасників був проведений  незабутній квест по Андріївському узвозу!  Особливим подарунком для всіх стала прогулянка по Києву та відвідування найглибшої в Європі станції метрополітену.
Висловлюємо велику подяку всім організаторам цього заходу. Реалізація данного проекту, його програма та її насиченість  були на найвищому рівні. Підлітки у захваті повернулися до дому з новими враженнями в серці, з вірою в себе і свої можливості!

Eadric - Соціальний проект "Вивчай англійську мову" Eadric - Літній мовний табір